Collage

Collage

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Shearing

Tapahtuma täytteinen päivä! Pääsin farmille taas nauttimaan olosta ja lomasta. Eilen sain soiton, että huomenna olisi shearing (keritsemistä?) tiedossa, että olisinko halukas tulemaan ja aloittamaan päivän todella aikaisin.
Tänään aamulla lähdin kotoa 6.30am kohti farmia. 7 aikaan keritsijät aloittivat työnsä ja mä pääsin mukaan noin 8 aikoihin, koska aluksi piti ruokkia eläimet. Paikalla oli noin 7 keritsijää, ja parilla oli vaimot ja lapset mukana. Sain eritellä A- ja B-luokan villaa. Sain yrittää press villa säkkeihin. Merkkasin lampaita riippuen siitä mistä laumasta ne on. Ja pääsin juttelemaan mukaville ihmisille ja kuuntelemaan todella selvää maori aksenttia. Yeah bro! Päätettiin päivä jossain puol 6 aikoihin, kun oltiin keritty ainakin yli 600 lammasta. Ja on se kyllä rankkaa hommaa. Olin välillä aivan hengästynyt, varsinkin kun painoin villaa säkkeihin, ja keritseminen ja vielä raskaampaa. Suosittelen sitä todellakin urheilulajiksi ja onhan se aivan maailman laajuinen laji. Jotkut ovat jopa ehdottaneet sitä olympia lajiksi.
Kun lopulta päästiin kotiin syötiin illallinen ja nyt ollaan jo menossa nukkumaan eikä kello ole kun 9.30pm. Mutta huomenna on toinen rankka päivä tiedossa ja herätys on 8 aikoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti