Collage

Collage

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Balloons and Horses

Taas on tapahtunut vaikka mitä. Torstaina käytiin katsomassa Balloons Over Wairarapa avaustapahtumaa, jossa kaikki noin 20 kuumailmapalloa ajoi, tai siis pelkät korit trailereissa, läpi Cartertonin keskustan. Meillä oli ilmapalloja ja koska pallo jonka kyydissä olin oli panda niin joillain oli panda-korvat ja kaikki oli muutenkin mustavalkoista. Mutta kun puhallat ilmapalloja, jotka näyttävät mustilta muista, että niistä tulee enemmän liiloja kun puhallat.

Huomaan, että käytän sinä-muotoa ja välillä en osaa vääntää sanoja oikeaan sanajärjestykseen suomeksi, kun yritän puhua. Mutta silti, kun puhun Suomesta sanon me muodossa, eli siis en ole sisäistänyt ajatusta, että olen kiwi. Enkä todellakaan vielä ole kiwi!

Viikonloppu tuli taas vietettyä Castlepointissa HorseRacessa. Jäin koukkuun vedonlyöntiin ja hävisin $16. Pelattiin myös pokeria ja hävisin aika voimakkaasti plus otin lainaakin enkä pystynyt maksamaan sitä takaisin. Pelattiin siis ilman rahaa, mutta ensi kerralla voitaisiin pelata $10. Käytiin tänään myös yhdessä luolassa. Se oli aivan sairaan hieno. Sieltä näkyi läpi toiselle puolelle, mutta koska vesi oli niin korkealla ei voitu mennä läpi.

Oli siis mahtava viikonloppu. Ja ensi viikolla on taas koko ajan jotain menoa. Jouduttiin siirtämään Tramping reissua ma-ke to ke-pe, koska ma-ke sataa koko ajan. Lauantaina on orkesteri keikka ja harjoituksia on ollut yksi ja tiistaina onneksi on toinen. Pitäisi vähän treenailla. Ja sunnuntaina Dragonboating kilpailut Wellingtonissa. Siitä tulee niin hauskaa! Mennään kai minibussilla vuorten yli ja koko päivä vietetään meren lähellä. Kisoja on noin 4 ja tietysti haetaan vain kultaa.
Koko seuraavaa viikkoa varjostaa kuitenkin mun pieni nuha, ja musta tuntuu, että olen tulossa kipeäksi. Mutta oli mikä oli Dragonboating kisoihin menen, piste!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti