Collage

Collage

perjantai 27. tammikuuta 2012

First day

Ihanaa saada ruokaa ja päästä juttelemaan muille vaihtareille. Täällä kävi ruotsalainen, norjalainen ja tanskalainen. Ne oli todella mukavia ja ihana päästä vaihtamaan ajatuksia. Nukun tämän yön ruotsalaisen Olivian kanssa, jonka kanssa mun piti alunperin matkustaa. Huomenna mennnään tekemään mulle tili. Nukun siis WYS-NZ:n jossain tiloissa. Sunnuntaina pääsen hostperheeseen. Väsyttää ihan jumalatomasti, mutta haluan vielä mennä suihkuun ennen kun menen nukkumaan. Ja vielä pitäisi avata iso matkalaukku ja ottaa sieltä vaatteita, pesukamoja ja ehkä huomiselle vaatteita. Onneksi siellä on toinen puoli ihan tyhjänä, koska enää ei tarvitse huolehtia kiloista niin kaiken voi laittaa isoon matkalaukkuun.
Oltiin äsken ulkona katsomassa tähtitaivasta ja se oli jotain aivan ihanaa! Linnunrata näkyy todella selkeästi ja kaikki tähdet on niin kirkkaita.
Ainiin japanilaiset oli todella innoissaan kun kuuli, että soitan viulua ja halusivat kuulla, mutta en jaksa lähteä soittamaan sitä vielä täällä. Jos huomenna on aikaa voisin laittaa kielet ja katsoa onko se muuten kunnossa, mutta en soita sitä julkisesti.
Nyt yritän saada ittelleni liitymää kännykkää ja datapakettia niin pääsen skypettämään ja päivittelemään blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti