Collage

Collage

perjantai 24. helmikuuta 2012

Castlepoint... !!

Ah olen saapunut paratiisiin! Kun katson ulos näen merimaiseman; meri ei näytä loppuvan koskaan, missään ei näy saaren saarea ja merimajakan valo kiertää somaa ympyrää aina 30 sekunnin välein, ja aina kun valo tulee näkyviin pieni hostserkkuni huutaa "piip piip". Näen pari hyljettä makaamassa rannalla. Tuuli huojuttaa puita ja tunnen sen myös talon rakenteissa. Haistan meren ihanan raikkaan tuoksun ja avaan hiukseni, jotta pääsen todelliseen tunnelmaan. Rannan hiekka on hienon hienoa ja upotan jalkani syvälle. Ilta kuluu kuunnellessa rannan kauhutarinoita mustekaloista luolissa ja valkohaista, joka saatiin kiinni aivan rannan tuntumassa. Valkohai todella saatiin kiinni vähän aikaa sitten, mutta mustekala on monia satoja vuosia vanha. Odotan aamua, jolloin pääsen katsomaan majakkaa lähempää, jopa sisältä asti. Se on taas avautunut 99 vuoden jälkeen. Pääsen katsastamaan myös vedenalaisen maailman ja kalastamaan pari otustakin.
Ostan oman talon täältä. Kalliitahan ne on, mutta on ne myös sen arvoisia.

Tänään school bussissa oli tyttö, jolla oli hattu päässä. Mut se ei ollut mikään aivan tavallinen hattu, vaan Angry Birds hattu! Se sano, että rakastaa sitä peliä. On tosi jännää tavata joku, joka tykkää siitä - toisella puolella maailmaa.
Alan muuten saada elämää hyvin järjestykseen. Enään ei tunnu, että olen täällä vain hetken, vaan tämä todella on mun elämä. Kirjoitin musan competition biisin lyricsitki siitä. Seriously, I love to live this life in Here.
Ja unohdin tänään ensimmäisen sanan suomeksi. Musta alkaa tulla oikea kiwi, niinkuin Marlee sanoi. Mielelläni ja siihen tähtään. En yhtään ihmettelisi, jos muuttaisinkin joskus hamassa tulevaisuudessa tänne. Hankkeisiin farmin läheltä Mastertonia ja voisin jatkaa paratiisissa elämistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti